Boekhouder voor B.V./Holding

Onze ervaren boekhouders in Rotterdam bieden uitstekende ondersteuning voor BV’s en Holdings. Van startersbegeleiding tot hulp bij BTW- en inkomstenbelastingaangiftes, wij helpen u graag uw bedrijf succesvol op te bouwen en te laten groeien. Of u nu een beginnend ondernemer bent of uw bedrijf wilt uitbreiden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Met onze expertise in financiën, juridische zaken en management, bieden wij betrouwbare dienstverlening om uw bedrijfsambities waar te maken. Onze deskundige boekhouders hebben jarenlange ervaring en staan altijd klaar om u te helpen. Wij begrijpen dat het runnen van een bedrijf veel uitdagingen met zich meebrengt en daarom bieden wij altijd ondersteuning op maat aan. Laat ons uw partner zijn in de ontwikkeling van uw bedrijf en laat ons u helpen bij het bereiken van uw doelen.

Onze diensten voor BV’s en Holdings omvatten onder andere:

Startersbegeleiding: Advies en ondersteuning voor een vliegende start van uw onderneming.
Aangifte BTW: Zorgvuldige en tijdige btw-aangiftes zodat u altijd aan de fiscale verplichtingen voldoet.
Aangifte vennootschapsbelasting: Professionele hulp bij uw jaarlijkse vennootschapsbelastingaangifte.
Aangifte inkomstenbelasting voor de directeur-grootaandeelhouder: Deskundige ondersteuning bij uw persoonlijke belastingaangifte als DGA.
Jaarrekening opstellen: Gedetailleerde en nauwkeurige jaarrekeningen om de financiële positie van uw bedrijf te presenteren.
Jaarrekening deponering: Hulp bij het deponeren van uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel.
Standaardadvies: Praktische en deskundige adviezen voor het efficiënt beheren en laten groeien van uw bedrijf.

Prijzen

v.a. € 150 excl. BTW per maand