Over ons

Over ons

Ambitieuze boekhouders uit Rotterdam en omstreken

Als professionele boekhouders begrijpen wij dat ondernemers graag duidelijkheid hebben over hun belastingverplichtingen. Bij Trend Finance streven we ernaar om deze lasten van de schouders van ondernemers af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw administratie altijd up-to-date is en dat uw belastingaangiftes correct en tijdig worden ingediend.

Maar we bieden meer dan alleen belastingadvies en -diensten. Ons doel is om onze klanten te begeleiden, ondersteunen en te adviseren bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. We denken met u mee over de toekomst en koers van uw bedrijf en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw unieke situatie.

Of u nu een startende ondernemer bent die hulp nodig heeft bij het opzetten van uw administratie, of een ervaren ondernemer die op zoek is naar een betrouwbare partner voor uw financiële planning en strategie, Trend Finance staat voor u klaar. Ons team van deskundige professionals zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat uw financiën op orde zijn.

Şahin Yazıcı

Oprichter & Eigenaar

Sahin Yazici, geboren en getogen in Rotterdam, is een ervaren fiscalist en de trotse eigenaar van Trend Finance, een vooraanstaand fiscaal advies- en boekhoudkantoor. Zijn passie voor belastingen ontwikkelde zich tijdens zijn studie HBO Fiscaal Recht & Economie, waar hij zich ook vrijwillig heeft ingezet voor diverse stichtingen.

Gedurende zijn studieperiode zocht Sahin naar praktische ervaring om zijn kennis te verrijken. Hij startte als aangiftemedewerker bij een gerenommeerd belastingadvieskantoor, waar hij zijn eerste werkervaring opdeed. Daarnaast liep hij stage bij de Belastingdienst en bij het bekende Big-4 kantoor PwC, waar hij waardevolle inzichten opdeed in de complexe wereld van belastingen en financiën.

In 2012 behaalde Sahin zijn diploma en begon hij zijn professionele carrière bij PwC. Hij maakte een kort uitstapje in 2014 naar een kleiner kantoor, waar hij zijn kennis verder aanscherpte. Uiteindelijk, in 2015, besloot Sahin zijn eigen weg te gaan en Trend Finance op te richten, een onderneming die zijn expertise en visie op fiscale zaken belichaamt.

Binnen Trend Finance werkt Sahin als deskundige fiscalist, waarbij hij zich toelegt op het bieden van hoogwaardig fiscaal advies aan cliënten. Met zijn diepgaande kennis van fiscale wetgeving en economische aspecten helpt Sahin bedrijven om hun fiscale positie te optimaliseren en te voldoen aan de geldende regelgeving. Daarnaast heeft Sahin een leiderschapsrol binnen het bedrijf, waarbij hij het team aanstuurt en inspireert om uitstekende resultaten te behalen voor de klanten van Trend Finance.

Met zijn uitgebreide ervaring, sterke expertise en toewijding aan het vak, heeft Sahin een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare fiscale professional. Hij streeft ernaar om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en past zijn kennis toe om zijn klanten te ondersteunen bij het nemen van strategische financiële beslissingen.

 

Serkan Erdemsoy

Account manager

Serkan, een Rotterdammer in hart en nieren, is een getalenteerde professional op het gebied van fiscaliteit. Met een solide basis gelegd tijdens zijn opleiding Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Rotterdam, heeft Serkan zich ontwikkeld tot een waardevolle aanwinst binnen de financiële wereld.

Gedurende zijn studiejaren heeft Serkan waardevolle praktijkervaring opgedaan bij zowel de Belastingdienst als bij Deloitte. Deze stages boden hem een unieke kans om zijn theoretische kennis toe te passen in real-life situaties en om inzicht te krijgen in de complexe wereld van belastingen en financiën.

Parallel aan zijn stageperiodes begon Serkan zijn professionele reis als administratief medewerker bij een gerenommeerd belastingadvieskantoor. Hier kon hij zijn vaardigheden verder ontwikkelen en zijn eerste werkervaring opdoen. Deze rol gaf hem een goed begrip van de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden binnen de fiscale sector.

Na het afronden van zijn studie heeft Serkan zijn carrière voortgezet als financieel adviseur bij een MKB-kantoor, waar hij zijn expertise inzette om kleine en middelgrote ondernemingen te begeleiden bij hun financiële vraagstukken. Met zijn diepgaande kennis van fiscale wetgeving en zijn scherp oog voor detail wist Serkan effectieve adviezen te geven die bijdroegen aan het succes van zijn klanten.

Vervolgens maakte Serkan de overstap naar Deloitte, waar hij als btw-compliance analyst actief was. In deze rol speelde hij een essentiële rol bij het waarborgen van de naleving van btw-regelgeving voor diverse internationale klanten. Door zijn analytische vaardigheden toe te passen en zijn grondige kennis van belastingprocessen, heeft Serkan bijgedragen aan het stroomlijnen van fiscale processen en het minimaliseren van risico’s voor zijn cliënten.

Met zijn waardevolle kennis en ervaring heeft Serkan nu zijn weg gevonden naar Trend Finance, waar hij zijn rol als accountmanager vervult. Hij brengt zijn deskundigheid en passie voor fiscale processen naar voren door het beoordelen en verbeteren van fiscale processen met betrekking tot aangiften. Serkan is toegewijd aan het onderhouden van sterke zakelijke relaties en het bieden van uitstekende service aan klanten.

Als accountmanager bij Trend Finance zet Serkan zijn vaardigheden in om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun fiscale processen en om hen te ondersteunen bij het behalen van hun financiële doelstellingen. Hij is een betrouwbare partner die waardevol advies biedt en proactief meedenkt met zijn klanten.

 

Reviews van onze klanten

Ik werk al een tijdje met Trend Finance en zij helpen mij om mijn financiën op orde te krijgen en mijn bedrijf te laten groeien. Altijd zeer professioneel en betrouwbaar geweest, en heeft me altijd op de hoogte gehouden van mijn financiële situatie. Ik zou Trend Finance sterk aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een goede boekhouder.

Emre Deli

Trend Finance & Sahin hebben mij ontzettend geholpen met het opzetten van mijn onderneming (BV). Ze ontzorgen mij wat betreft de aangiften en schakelen/reageren altijd erg snel. Je kunt op ze bouwen en daarom raad ik ze 100% aan.

Jonathan van der Planken

Trend Finance maakt het verschil! Kennis, vertrouwen en kwaliteit. Hierin onderscheid Trend Finance zich! Hartelijk dank voor de tijd en moeite. Ik kijk uit naar een zakenrelatie op de lange termijn!

Serkan Guner

I cannot thank Sahin enough, for all the help and advice he has given me! Really happy to have found him and even more confident with the future of my own business. Very professional and responsive and I can ask him any questions I have in which he takes his time to explain to me.

Allessandria Coppola

Our Cases

What We Have Done

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. 

Trend Finance - Administratie & Belastingzaken

Startup Funding

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia
Trend Finance - Administratie & belastingzaken

Accounting Advisory

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia