Boekhouder voor Eenmanszaak / ZZP

Wij bieden niet alleen boekhoudkundige ondersteuning aan zzp’ers en eenmanszaken in Rotterdam en omgeving, maar streven er ook naar om jou te voorzien van uitgebreide begeleiding bij elke stap van je onderneming. Ons doel is om je niet alleen te helpen bij het doen van btw- en inkomstenbelastingaangifte, maar ook om proactief advies te geven om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf succesvol is en blijft groeien. Als ervaren boekhouders zijn wij volledig op de hoogte van de eisen en regels van de fiscus en zorgen wij dat je administratie in orde is. Hierdoor kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om samen succesvol te zijn!

Met onze jarenlange ervaring en expertise in belastingadvies en bedrijfsadministratie, zijn wij de ideale partner voor jouw onderneming. Wij begrijpen de specifieke behoeften van zzp’ers en eenmanszaken in diverse sectoren en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw unieke situatie. Of je nu net begint of al een gevestigde ondernemer bent, wij staan klaar om je te ondersteunen met betrouwbare en efficiënte boekhoudkundige diensten.

Onze diensten voor zzp’ers en eenmanszaken omvatten:

Startersbegeleiding: Advies en ondersteuning voor een vliegende start van jouw onderneming.
Aangifte BTW: Zorgvuldige en tijdige btw-aangiftes zodat je altijd aan de fiscale verplichtingen voldoet.
Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers: Professionele hulp bij je jaarlijkse belastingaangifte om zeker te zijn van een correcte afhandeling.
Standaardadvies: Praktische en deskundige adviezen voor het efficiënt beheren en laten groeien van je bedrijf.

Prijzen

v.a. € 100 excl. BTW per maand